ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Πνευματική ιδιοκτησία

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας (Εμπορικά Σήματα, Ευρεσιτεχνίες, Πνευματική Ιδιοκτησία)

Η ιστοσελίδα www.audiogroup.com.gr αποτελεί το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων της εταιρίας ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕBE. Όλα τα αποσπάσματα που εμπεριέχονται στην ιστοσελίδα www.audiogroup.com.gr αναπαράγονται κατόπιν αδείας. Tα iPod, iPhone και iPad είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc., που αναγράφονται στην ιστοσελίδα www.audiogroup.com.gr είναι κατοχυρωμένα στην Αμερική και σε άλλες χώρες.

Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων που αναρτάται από την ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕBE, συμπεριλαμβανομένων των εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕBE και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, απαγορεύεται οποιασδήποτε μορφής αντιγραφή, αναπαραγωγή, διανομή, μεταφόρτωση (downloading), χωρίς της έγγραφη συναίνεση της ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕBE. ή άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.

Τα εμπορικά σήματα, οι ονομασίες, οι ευρεσιτεχνίες που αντιπροσωπεύει η EΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕBE ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα αποτελούν αποκλειστική πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας EΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕBE και προστατεύεται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθέμιτου ανταγωνισμού.

Ο επισκέπτης/χρήστης του ηλεκτρονικού καταστήματος www.audiogroup.com.gr αποδέχεται και δεσμεύεται ότι δεν θα χρησιμοποιήσει τα εμπορικά σήματα, ονομασίες, ευρεσιτεχνίες που αντιπροσωπεύει η EΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕBE ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε παράνομου, απειλητικού, προσβλητικού, συκοφαντικού, δυσφημιστικού, χυδαίου περιεχομένου. Τέτοιας μορφής περιεχόμενο παραβιάζει τα δικαιώματα τρίτων και δεν επιτρέπεται σύμφωνα με την νομοθεσία και τις κείμενες διατάξεις να μεταδοθεί σε οποιαδήποτε μορφή.

Back to top