ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η φιλοσοφία μας

Aπό την ίδρυσή της το 1962, η Audio Group Greece B.V / Εισαγωγική Εμπορική Ελλάδος Α.Ε. (Ε.Ε.Ε.). ηγείται στις εισαγωγές και εξαγωγές οπτικοακουστικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας. Η φιλοσοφία και οι βασικές της αρχές παραμένουν σταθερές μέσα στην διάρκεια των χρόνων διατηρώντας δυνατή  τη δέσμευση στο σκοπό της: "Nα υπερέχουμε σε όλες τις επιχειρηματικές μας δράσεις μέσα από μακροχρόνιες συνεργασίες με κατασκευαστές και προϊόντα διεθνούς κύρους".

Με το πέρασμα των χρόνων, το πάθος μας για υπεροχή και η επιδίωξη να παρέχουμε μόνο Audio/Visual προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, μας έχει κατατάξει στις πλέον σεβαστές εταιρίες στον κλάδο των οπτικό-ακουστικών συστημάτων.

Η δέσμευση στο σκοπό μας, αποδεικνύεται με μια πληθώρα αναγνωρίσιμων επαγγελματικών έργων κι εγκαταστάσεων. Ο σχεδιασμός, η μελέτη και η εκπόνηση των μεγαλύτερων συστημάτων επαγγελματικού ήχου - όπως η πλειοψηφία των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων της Ολυμπιάδας της Αθήνας το 2004 – ολοκληρώθηκαν χάρη στην έμπειρη ομάδα μηχανικών ήχου της εταιρίας μας και τα προηγμένης τεχνολογίας συστήματά μας.

Σήμερα, ο όμιλός μας διαθέτει περισσότερα από 400 σημεία μεταπώλησης στην Ελλάδα και την Κύπρο και συνεχίζει με επιτυχία να επεκτείνει τις δραστηριότητές του στις χώρες της Νοτιο-Ανατολικής Ευρώπης.

Back to top