ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επιστροφές

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.audiogroup.com.gr εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Επιστροφές γίνονται δεκτές υπό τους παρακάτω όρους:

1. Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή να μη ξεπερνάει τις 14 ημερολογιακές ημέρες.

2. Η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση, δηλ. χωρίς να έχουν αποσφραγιστεί ή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, συνιστάται ο προσεχτικός έλεγχος κατά την στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας. Ελέγξτε την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (πχ λάθος είδος, λάθος χρώμα).

Διαδικασία επιστροφής

1. Αν βρίσκεστε κοντά στο κατάστημα μας

Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα μας και, αφότου ελεγχθεί η κατάσταση του προϊόντος από τον αρμόδιο συνεργάτη μας , να σας καθοδηγήσει ο ίδιος για τα περαιτέρω.

2. Αν παραλαμβάνετε μέσω courier

Σε αυτήν την περίπτωση επικοινωνείτε μαζί μας στο 210-6721200. Μας γνωρίζετε την διεύθυνση στην οποία πρέπει να αποστείλουμε την εταιρία courier και ο αρμόδιος συνεργάτης μας θα σας καθοδηγήσει για τα περαιτέρω.

Στην περίπτωση επιστροφής των προϊόντων η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα και ανάλογα του τρόπου πληρωμής και επιστροφής που επιλέξατε για την παραγγελία σας.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληρεί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας είτε μέσω τηλεφώνου στο 210-6721200 είτε μέσω e-mail στο info@aggbv.gr

Ακύρωση Παραγγελίας

Μπορείτε να προβείτε σε ακύρωση της παραγγελίας σε οποιοδήποτε χρόνο επιθυμείτε μέχρι την καταχώρηση των στοιχείων σας στις αντίστοιχες σελίδες πληρωμής της Alpha Bank. Μπορείτε να κλείσετε την σελίδα ή να επιλέξετε την απομάκρυνσή σας από οποιαδήποτε διαδικασία παραγγελίας. Αν ολοκληρώσατε την διαδικασία και επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210-6721200 ή στείλετε email info@aggbv.gr

Back to top