Τρόποι Αποστολής

Μπορείτε να παραλάβετε επιλέγοντας έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Παραλαβή από ένα από τα καταστήματα μας

 Η παραλαβή από τα καταστήματά μας γίνεται χωρίς κόστος. Παρακαλούμε να βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη να παραδοθεί βλέποντας στην αναφορά εξέλιξης παραγγελίας ότι βρίσκεται στο στάδιο 'Απεστάλη' και έχοντας επιλέξει κατά την υποβολή της παραγγελίας τρόπο αποστολής "Παραλαβή από το κατάστημα" της επιλογής σας.

Εταιρία ταχυμεταφορών / Courier - Γενική Tαχυδρομική

Τα δέματα είναι ασφαλισμένα

Κόστος και χρόνος αποστολής:

Αθήνα και Ηπειρωτική Ελλάδα – παράδοση εντός των 2 επόμενων εργασίμων ημερών

  • Έως 2 κιλά:EUR 3
  • Έως 20 κιλά:EUR 10
  • Άνω των 20 κιλών:EUR 40

Νησιωτική Ελλάδα – παράδοση εντός των 2 επόμενων εργασίμων ημερών                                        

  • Έως 2 κιλά:EUR 3 €
  • Έως 20 κιλά:EUR 10 €
  • Άνω των 20 κιλών:EUR 40 €


Δυσπρόσιτες περιοχές: Για τις περιοχές εκτός των ορίων των πόλεων του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ, (δυσπρόσιτες περιοχές) με παράδοση εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, η χρέωση διαμορφώνεται στα 7.5 €  συν  2.5 € για κάθε κιλό πάνω από τα 2 κιλά βάρους.

Μεταφορική εταιρία ή/και πρακτορείο Προτείνεται για βαριά ή ογκώδη προϊόντα: όλα τα δέματα είναι ασφαλισμένα, η χρέωση η χρέωση διαμορφώνεται στα EUR 10 για κάθε κιβώτιο, ανεξαρτήτως βάρους. Αποστολές από το κέντρο διανομής της εταιρίας μας πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Αν για λόγους ανωτέρας βίας (πχ κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατόν να σας παραδοθούν τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω email και μας δηλώνετε αν επιθυμείτε υπό αυτές τις συνθήκες την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Αυθημερόν Παράδοση 

Αυθημερόν Παράδοση Αθήνα - Πειραιά. Ανεξαρτήτως βάρους ,τεμαχίων  για αγορές που έχουν εκτελεστεί ως 2 μμ

Κόστος 15 €