Η φιλοσοφία μας

Από την ίδρυσή της το 1962, η Audio Group Greece B.V / Εισαγωγική Εμπορική Ελλάδος Α.Ε. (Ε.Ε.Ε.) ηγείται στις εισαγωγές και εξαγωγές οπτικοακουστικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας. Η φιλοσοφία και οι βασικές της αρχές παραμένουν σταθερές μέσα στην διάρκεια των χρόνων διατηρώντας δυνατή δέσμευση στον σκοπό της: "Nα υπερέχουμε σε όλες τις επιχειρηματικές μας δράσεις μέσα από μακροχρόνιες συνεργασίες με υψηλής ποιότητας κατασκευαστές".

Με το πέρασμα των χρόνων, το πάθος μας για υπεροχή - να παρέχουμε "Μόνο τα καλύτερης" υψηλής τεχνολογίας Audio/Visual προϊόντα - μας έχει κατατάξει στις πλέον σεβαστές εταιρίες στον κλάδο των οπτικό-ακουστικών.

Η "τελειότητα" είναι το κίνητρό μας σε ό,τι κάνουμε. Επιδιώκουμε τελειότητα στα προϊόντα μας, τις υπηρεσίες, τις δραστηριότητές μας, τις συνεργασίες μας και τους ανθρώπους μας. Η διαρκής μας βελτίωση είναι η προτεραιότητά μας σε όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητές μας.

Η δέσμευση στον σκοπό μας, μας αποζημίωσε.

Τον σχεδιασμό, την μελέτη και την εκπόνηση των μεγαλύτερων συστημάτων επαγγελματικού ήχου- όπως την πλειοψηφία των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων της Ολυμπιάδας της Αθήνας το 2004 - εμπιστεύονται στην έμπειρη ομάδα μηχανικών ήχου της εταιρίας μας.

Σήμερα, ο όμιλός μας διαθέτει περισσότερα από 400 σημεία μεταπώλησης στην Ελλάδα και την Κύπρο και συνεχίζει με επιτυχία να επεκτείνει την τεχνογνωσία του και στις Βαλκανικές Χώρες.