Bose Soundbar 900 White - Dolby Atmos

Κάντε μια ερώτηση
11-863350-1
Σε Απόθεμα
White

                  

BrandBose XρώμαWhite Τύπος ΗχείουStreaming Services, Dolby Atmos, Soundbar, Bluetooth Ποσότητα Τεμάχιο
Η πιο καθηλωτική Ηχομπάρα της Bose  

Για να μπορέσει μια ηχομπάρα να πλησιάσει την κινηματογραφική εμπειρία πρέπει να μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο από το να στέλνει τον ήχο σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Η ηχομπάρα Bose Smart Soundbar 900 με Dolby Atmos® ξεπερνά κατά πολύ τις απλές ηχομπάρες αποδίδοντας τόσο ρεαλιστικά που καμία άλλη ηχομπάρα δεν μπορεί να την αντιγράψει. Οι αποκλειστικές τεχνολογίες της Bose αναβαθμίζουν όλο το περιεχόμενο διαχωρίζοντας τα όργανα, τους διαλόγους και τα εφέ και τοποθετώντας τα σε διακριτά μέρη ενός δωματίου — τέρμα αριστερά, δεξιά, πάνω — για απόλαυση κινηματογραφική όπως δεν την έχετε νιώσει ποτέ.

Τόσες τεχνολογίες, με εκπληκτικό design

Παρά την εκπληκτική εμφάνισή της, η τεχνολογία που περιλαμβάνει αυτή η premium Dolby Atmos® ηχομπάρα είναι κάτι πραγματικά εκπληκτικό. Εννέα μεγάφωνα είναι τοποθετημένα με εξαιρετική ακρίβεια στο εσωτερικό της — συμπεριλαμβανομένων δύο νέων δίπολων μεγαφώνων που εκτοξεύουν τον ήχο στην οροφή. Αυτό λειτουργεί παράλληλα με την αποκλειστική τεχνολογία PhaseGuide για να μεταδίδεται ο ήχος σε πολλαπλές κατευθύνσεις και σε πολλά σημεία του δωματίου, δίνοντάς σας την αίσθηση ότι αυτό που ακούτε προέρχεται από σημεία που δεν είναι τοποθετημένα ηχεία.

Κινηματογραφικός ήχος. Στο σπίτι

Τι ακριβώς είναι το Dolby Atmos®; Είναι μια τεχνολογία που επιτρέπει στους καλλιτέχνες και τους δημιουργούς ταινιών να τοποθετούν κάθε φωνή, όργανο και ήχο στο σωστό σημείο, δημιουργώντας μια απαράμιλλη εμπειρία με ρεαλιστικά εφέ. Βρίσκεστε στη μέση όλων αυτών, ακριβώς στο σαλόνι σας, απολαμβάνοντας την κορύφωση της οικιακής ψυχαγωγίας. Όταν το περιεχόμενο δεν είναι Dolby Atmos, δηλ είναι στερεοφωνικό ή 5.1, η τεχνολογία Bose TrueSpace™ αναλαμβάνει την κινηματογραφική εμπειρία, αναμιγνύοντας σήματα για να προσθέσει «ύψος» χωρίς την προσθήκη ηχείων οροφής, δημιουργώντας την ίδια καθηλωτική εμπειρία ήχου.

Βοήθεια Hands-Free στο σπίτι

Με την Alexa και το Google Assistant, μπορείτε να ελέγχετε όλη την ψυχαγωγία σας, να οργανώνετε την ημέρα σας και να λαμβάνετε πληροφορίες χρησιμοποιώντας μόνο τη φωνή σας. Τα μικρόφωνα που απορρίπτουν το θόρυβο συνεργάζονται για να ακούσουν προς κάθε κατεύθυνση την εντολή σας, έτσι ώστε να σας ακούνε ακόμα και όταν η μουσική σας παίζει δυνατά. Και μόνο με την Alexa, μπορείτε ακόμη και να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις προς τα smart Bose προϊόντα, τα Amazon Echo προϊόντα και οποιονδήποτε στη λίστα επαφών σας — χωρίς να χρησιμοποιείτε τα χέρια σας και με τηλέφωνο χωρίς χρέωση.* 

*Οι υπηρεσίες φωνής (Amazon Alexa, Google Assistant) ενδέχεται να διαφέρουν και ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες σε όλες τις γλώσσες και χώρες. Το Google και το Google Play είναι εμπορικά σήματα της Google LLC. *Η λειτουργία κλήσης είναι διαθέσιμη μόνο με την Alexa. Για να καλέσετε προϊόντα, και τα δύο μέρη πρέπει να ρυθμίσουν αυτήν τη λειτουργία και να είναι σε Wi-Fi®.

Πες το. Δες το. 

Η αποκλειστική τεχνολογία Voice4Video™ της Bose επεκτείνει τις φωνητικές δυνατότητες της Alexa όπως δεν μπορεί καμία άλλη ηχομπάρα. Εκτός από τον έλεγχο της Smart Soundbar 900, μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να χειριστείτε την τηλεόραση, το καλωδιακό ή το δορυφορικό σας μόνο με τη φωνή σας. Με μια απλή ερώτηση στην Alexa μπορείτε να μεταβείτε στον αγαπημένο σας σταθμό, ακόμα κι αν η τηλεόρασή σας είναι συνδεδεμένη σε διαφορετική είσοδο.

Η αποκλειστική τεχνολογία Voice4Video™ της Bose επεκτείνει τις φωνητικές δυνατότητες της Alexa όπως δεν μπορεί καμία άλλη ηχομπάρα. Εκτός από τον έλεγχο της Smart Soundbar 900, μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να χειριστείτε την τηλεόραση, το καλωδιακό ή το δορυφορικό σας μόνο με τη φωνή σας. Με μια απλή ερώτηση στην Alexa μπορείτε να μεταβείτε στον αγαπημένο σας σταθμό, ακόμα κι αν η τηλεόρασή σας είναι συνδεδεμένη σε διαφορετική είσοδο.

Περισσότερη μουσική. Σε περισσότερα δωμάτια.

Όπως θα περίμενε κανείς, μπορείτε να μεταδώσετε ασύρματα την αγαπημένη σας μουσική χάρη στις δυνατότητες Wi-Fi®, Bluetooth®, Chromecast, Apple AirPlay 2 και Spotify Connect. Εάν είναι διαθέσιμη στις φορητές συσκευές σας τότε μπορείτε να την ακούσετε μέσω του Bose Smart Soundbar 900. Επιπλέον, καθώς η έξυπνη ηχομπάρα σας μπορεί να ομαδοποιηθεί με οποιαδήποτε άλλα έξυπνα ηχεία της Bose μέσω Wi-Fi, η ενσωματωμένη λειτουργία Chromecast μπορεί να μοιραστεί ανάμεσα στα συστήματα Bose για μια απρόσκοπτη εμπειρία ήχου σε όλο το σπίτι σας. (Οι υπηρεσίες μουσικής ενδέχεται να διαφέρουν).

Bose Music App

Με αυτή την εφαρμογή της Bose εγκαταστήστε εύκολα την ηχομπάρα, επιλέξτε φωνητικό βοηθό, λειτουργήστε το σύστημα ηχητικής ρύθμισης ADAPTiQ, ομαδοποιήστε συμβατά smart προϊόντα, και πολλά άλλα. 

Connectivity icon Μία Σύνδεση Επιλέξτε είτε την σύνδεση HDMI™-eARC ή την οπτική σύνδεση (περιλαμβάνονται και τα δύο καλώδια).

Voice bubble icon ADAPTiQ τεχνολογία Με το σύστημα ηχητικής ρύθμισης δωματίου ADAPTiQ ρυθμίζετε τέλεια τον ήχο του συστήματος ειδικά για τον δικό σας χώρο.

SimpleSync iconSimpleSync™ Με το Bose SimpleSync™ συνδέεστε με επιλεγμένα Bose ακουστικά και Bluetooth ηχεία.


Θέλετε να το απογειώσετε; Προσθέστε ακόμα..  

Δεν θα πιστεύετε τι μπορεί να κάνει η ηχομπάρα Bose Smart Soundbar 900 από μόνη της, αλλά έχουμε περισσότερα όποτε είστε έτοιμοι. Προσθέστε μια μονάδα ασύρματου μπάσου για πιο εμφατικές χαμηλές νότες, ασύρματα ηχεία surround για μεγαλύτερη ευρυχωρία ή και τα δύο για να δημιουργήσετε ένα πλήρες σύστημα οικιακού κινηματογράφου και να βελτιώστε την ηχητική σας εμπειρία.Υποστηριζόμενα audio format: Dolby Atmos®, Dolby Digital, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus

Video source compatibility: HDMI ADAPTiQ audio calibration Voice4Video™ technology SimpleSync™ connectivity

Bluetooth:

 • Bluetooth εμβέλεια: έως 9 m 
 • Bluetooth version: 4.2

Inputs:

 • HDMI eARC (enhanced Audio Return Channel)
 • Optical input
 • Ethernet port
 • Power
 • ADAPTiQ input
 • USB (for service only)
 • Wired bass module (optional)
 • Wired IR blaster (optional)

Brand:
Bose
Xρώμα:
White
Βάρος:
5.75 kg
Τύπος Ηχείου:
 • Bluetooth
 • Dolby Atmos
 • Soundbar
 • Streaming Services
Ποσότητα :
Τεμάχιο
899,95

Xρώμα:

Black White
BrandBose XρώμαWhite Βάρος13.6 kg Τύπος ΗχείουSubwoofer, Ασύρματα, Δαπέδου Ποσότητα Τεμάχιο
599,95

Xρώμα:

Black White
BrandBose XρώμαWhite Βάρος353 γρ Τύπος ΗχείουSurround Ηχεία Ποσότητα Ζεύγος

Η συσκευασία περιλαμβάνει:

Ηχομπάρα Bose Smart Soundbar 900
Τηλεχειριστήριο με 2 AAA batteries
ADAPTiQ ακουστικά
Optical καλώδιο
HDMI καλώδιο
Καλώδιο Ρεύματος
Οδηγίες γρήγορης εκκίνησης

Service
Τεχνική υποστήριξη από εξειδικευμένο προσωπικό
Ασφαλείς Συναλλαγές
Αντικαταβολή/Χρεωστική,Πιστωτική Κάρτα/Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό/Πληρωμή στο κατάστημα
Εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας
Εγγύηση γνησιότητας των προϊόντων ως επίσημος εισαγωγέας των εταιριών στην Ελλάδα.
Δόσεις
Έως 12 Άτοκες Δόσεις