Bose Smart Soundbar 700 Black

Κάντε μια ερώτηση
11-795347-0
Κατόπιν Παραγγελίας
Black

                

BrandBose XρώμαBlack Ποσότητα Τεμάχιο


Μην ακούτε απλώς. Νοιώστε κάθε λεπτό. 

Δεν θέλετε απλά να ακούτε ταινίες, μουσική και τηλεόραση. Θέλετε να αισθάνεστε τα συντριπτικά βήματα του T-Rex στην οθόνη, την ένταση του πλήθους όταν κερδίζουν το παιχνίδι οι αντίπαλοι και το συναρπαστικό, συγκλονιστικό ρεφρέν στο αγαπημένο σας τραγούδι. Γι' αυτό σχεδιάσαμε την καλύτερη ηχομπάρα στον κόσμο, το Bose Smart Soundbar 700. Με έναν απαράμιλλο συνδυασμό εκλεπτυσμένου σχεδιασμού και εξαιρετικού ήχου, αυτή η λεπτή ηχομπάρα διαθέτει τόσες τεχνολογίες που αναδεικνύουν την δυνατή της ισχύ σε κάθε στιγμή της ψυχαγωγίας σας. Και με τον ενσωματωμένο φωνητικό έλεγχο από το Google Assistant και την Alexa, όλη η μουσική σας βρίσκεται στην άκρη της γλώσσας σας.

Ησυχία για τους άλλους. Δυνατά και καθαρά για εσάς

Θέλετε να παρακολουθήσετε τηλεόραση αλλά να μην ενοχλείτε κανέναν άλλο; Τώρα, με την τεχνολογία Bose SimpleSync™, μπορείτε να ομαδοποιήσετε τα ακουστικά Bose Noise Cancelling Headphones 700 με την ηχομπάρα Bose Soundbar 500 ή την Smart Soundbar 700 για μια προσωπική εμπειρία ακρόασης της τηλεόρασης. Με ανεξάρτητα χειριστήρια έντασης ήχου, μπορείτε να χαμηλώσετε ή να κάνετε σίγαση στην ηχομπάρα σας, ενώ τα ακουστικά σας να είναι όσο δυνατά θέλετε.

Ενσωματωμένος φωνητικός έλεγχος                

Αλλά σε τι ωφελεί ο φωνητικός έλεγχος εάν η ηχομπάρα δεν σας ακούει; Απολαύστε εξαιρετική λήψη φωνής από μια ειδικά σχεδιασμένη συστοιχία οκτώ μικροφώνων που θα εξακολουθεί να σας ακούει ανεξάρτητα από το πόσο δυνατή είναι η μουσική σας. Και μια έξυπνη φωτεινή γραμμή θα σας βοηθάει να βλέπετε με οπτικά πότε ο βοηθός φωνής σας ακούει, σκέφτεται ή μιλάει. Επιπλέον, η ηχομπάρα αυτή πάντα βελτιώνεται. Οι μελλοντικές ενημερώσεις λογισμικού θα ξεκλειδώσουν νέες δυνατότητες.

*Οι φωνητικές υπηρεσίες (Amazon Alexa, Google Assistant) ενδέχεται να διαφέρουν και ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες σε όλες τις γλώσσες και χώρες.

**Η λειτουργία κλήσης είναι διαθέσιμη μόνο με την Alexa. Για να καλέσετε προϊόντα, και τα δύο μέρη πρέπει να ρυθμίσουν αυτήν τη δυνατότητα και να είναι σε Wi-Fi.

Δείχνει τόσο ωραία όσο ακούγεται

Με γυάλινη επιφάνεια από ενισχυμένο γυαλί, περιτυλιγμένη με μεταλλική σχάρα, καθαρές γραμμές και εξαιρετικό φινίρισμα, η ηχομπάρα Bose Smart Soundbar 700 είναι τόσο όμορφη εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Τοποθετήστε την ηχομπάρα στη βάση της τηλεόρασης ή τοποθετήστε την κομψά στον τοίχο. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι τόσο ευχάριστη στο μάτι όσο και στο αυτί.

Ένα τηλεχειριστήριο είναι ότι χρειάζεστε

Κουραστήκατε να ψάχνετε ποιο τηλεχειριστήριο ταιριάζει με ποια συσκευή; Το καταλαβαίνουμε. Έτσι, σχεδιάσαμε ένα τηλεχειριστήριο που θα θέλετε πραγματικά να χρησιμοποιήστε. Το Bose Soundbar Universal Remote περιλαμβάνεται με την αγορά της ηχομπάρας σας και σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε όλη την ψυχαγωγία σας με το πάτημα ενός κουμπιού. Διαθέτει έξι προεπιλογές και ανάβει μόνο τα κουμπιά που χρειάζεστε αυτή τη στιγμή, διευκολύνοντας την εύρεση των αγαπημένων σας.

Μουσική. Με όποιον τρόπο τη θέλετε.

Όταν πρόκειται για αυτό που θέλετε να ακούσετε, έχετε τόσες πολλές επιλογές. Με Wi-Fi, Bluetooth, ενσωματωμένο Chromecast, Apple AirPlay 2 και συμβατότητα Spotify Connect, μπορείτε να μεταδώσετε ασύρματα ό,τι θέλετε, όπως θέλετε. Περιηγηθείτε στις αγαπημένες σας μουσικές υπηρεσίες ή παίξτε οτιδήποτε από τις φορητές συσκευές σας. Οτιδήποτε μπορείτε να έχετε στις συσκευές σας, μπορείτε να το ακούστε μέσω της ηχομπάρας Bose Smart Soundbar 700.Οι υπηρεσίες μουσικής ενδέχεται να διαφέρουν.Πάρτε τον έλεγχο της ακουστικής σας εμπειρίας

Με την εφαρμογή Bose Music App, μπορείτε εύκολα να περιηγηθείτε σε όλη τη μουσική σας, στους σταθμούς,τις λίστες αναπαραγωγής και τις υπηρεσιών. Επιπλέον, είναι ένας άλλος απλός τρόπος για να χειρίζεστε την ηχομπάρα Bose Smart Soundbar 700. Με αυτή την εφαρμογή μπορείτε εύκολα να βάλετε μνήμες, έτσι ώστε η μουσική που αγαπάτε να απέχει μόλις ένα άγγιγμα. Και πολλαπλοί χρήστες μπορούν να εξατομικεύσουν τις δικές τους επιλογές. Επιπλέον, η εφαρμογή απλοποιεί την εγκατάσταση,καθοδηγώντας σας σε κάθε βήμα.


Θέλετε να το αναβαθμίσετε; Πρόσθεσε περισσότερα.

Όταν ακούστε για πρώτη φορά την ηχομπάρα Bose Smart Soundbar 700, θα καταλάβετε γιατί έχουμε περάσει χρόνια με εμμονή να δημιουργήσουμε την απόλυτη εμπειρία ήχου. Αλλά αν θέλετε λίγο περισσότερο, μπορείτε να έχετε περισσότερα, όποτε θέλετε. Απλώς προσθέστε το ασύρματο μπάσο Bose Bass Module 700. Είναι η διαφορά ανάμεσα στο ν ακούτε μπάσο και την αίσθησης της βροντής. Ακόμα περισσότερο? Συνδυάστε το με τα ηχεία Bose Surround 700 για τον πιο κορυφαίο ήχο surround με κορυφαία εμφάνιση.

Γνωρίστε την οικογένεια

H ηχομπάρα Bose Smart Soundbar 700 είναι μέρος μιας οικογένειας έξυπνων- smart ηχείων και ηχομπάρων της Bose. Και με τον ενσωματωμένο φωνητικό έλεγχο, έχετε εκατομμύρια τραγούδια στην άκρη της γλώσσας σας. Ή μπορείτε να διαχειριστείτε τα πάντα από την εφαρμογή Bose Music App. Δώστε ζωή σε όλη την ψυχαγωγία σας — μουσική, ταινίες και τηλεόραση — σε όποιο δωμάτιο θέλετε.Bluetooth

 • Εμβέλεια Bluetooth:  έως 9 m
 • Έκδοση Bluetooth: 4.2

Είσοδοι

 • HDMI ARC (κανάλι επιστροφής ήχου)
 • Έλεγχος ηλεκτρονικών καταναλωτών (CEC)
 • Ethernet
 • Optical
 • Είσοδος ισχύος USB (μόνο για Service)
 • Είσοδος ADAPTiQ
 • Ενσύρματη μονάδα μπάσων (προαιρετικά)
 • Ενσύρματο IR blaster (προαιρετικό)

Επιπρόσθετα

 • Supported audio format: Dolby Digital, DTS
 • Video source compatibility: HDMI
 • ADAPTiQ audio calibration
 • Voice4Video technology
 • SimpleSync connectivity

Brand:
Bose
Xρώμα:
Black
Βάρος:
4.76 kg
Διαστάσεις :
5.72 cm Υ x 97.8 cm Π x 10.8 cm Β
Ποσότητα :
Τεμάχιο
899,95

Xρώμα:

Black White
BrandBose XρώμαBlack Βάρος13.6 kg Διαστάσεις 32,76 Υ x 29.46 Π x 29,46 Β Ποσότητα Τεμάχιο
599,95

Xρώμα:

Black White
BrandBose XρώμαBlack Βάρος353 γρ Διαστάσεις 4.7 Π x 14.7 Υ x 4.7 Β cm Ποσότητα Ζεύγος

Η συσκευασία περιλαμβάνει:

 • Bose Soundbar 700
 • Universal τηλεχειριστήριο
 • 4 μπαταρίες AA
 • Πανί καθαρισμού
 • Ακουστικό ADAPTiQ
 • Optical καλώδιο
 • Καλώδιο HDMI
 • Καλώδιο ρεύματος
 • Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Service
Τεχνική υποστήριξη από εξειδικευμένο προσωπικό
Ασφαλείς Συναλλαγές
Αντικαταβολή/Χρεωστική,Πιστωτική Κάρτα/Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό/Πληρωμή στο κατάστημα
Εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας
Εγγύηση γνησιότητας των προϊόντων ως επίσημος εισαγωγέας των εταιριών στην Ελλάδα.
Δόσεις
Έως 12 Άτοκες Δόσεις