Bose Noise Cancelling 700 Silver - Bluetooth Headphones

Κάντε μια ερώτηση
2-794297-30
Σε Απόθεμα
Silver

                   

BrandBose XρώμαSilver Ποσότητα Τεμάχιο

Εξαιρετική ησυχία. Έντονος Ήχος.  

Παγκόσμιας κλάσης ρυθμιζόμενη ακύρωση θορύβου — ελέγχετε απόλυτα την εισαγωγή περιβαλλοντικών ήχων. Ήχος υψηλής πιστότητας με ρυθμιζόμενη ισοστάθμιση EQ, ώστε να μπορείτε να συντονίζετε τη μουσική σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Λήψη φωνής που δεν συγκρίνεται για πιο καθαρές κλήσεις. Και μαξιλαράκια αυτιών από πρωτεϊνικό δέρμα για άνεση όλη μέρα. Είναι ό,τι καλύτερο ζητάτε από ενισχυμένα ασύρματα ακουστικά Bluetooth.

 Noise cancelling icon ADJUSTABLE WORLD-CLASS NOISE CANCELLING 

Ακούστε ακριβώς αυτό που θέλετε, κι όχι ότι δεν θέλετε.                                

Η αποκλειστική μας τεχνολογία άμεσης ακύρωσης θορύβου χρησιμοποιεί μικρόφωνα τόσο μέσα όσο κι έξω από τα ακουστικά για να ελέγχει τους ήχους γύρω σας και να παράγει ταυτόχρονα ένα σήμα αντίστροφης φάσης για να τους ακυρώνει. Με τη ρυθμιζόμενη ακύρωση θορύβου, μπορείτε να ελέγχετε πόσο — ή πόσο λίγο — θέλετε να ακούτε τους εξωτερικούς θορύβους. Επιπλέον, η λειτουργία συνομιλίας (Conversation Mode) σας επιτρέπει να προσαρμόζετε ταυτόχρονα την ακύρωση θορύβου και να διακόπτετε τη μουσική σας για μια γρήγορη συνομιλία.

  Sound icon     HIGH-FIDELITY AUDIO

Ακούστε όπως επιθυμείτε

Φανταστείτε ότι βρίσκεστε σε ένα café γεμάτο κόσμο και προσπαθείτε να διαβάσετε ένα βιβλίο. Με τις τρεις λειτουργίες διαβάθμισης της ακύρωσης των περιβαλλοντικών ήχων επιλέγετε κατά πόσο θέλετε ν ακούτε τους γύρω σας.

Microphone icon   UNRIVALED VOICE PICKUP 

Κρυστάλλινες κλήσεις. Για σένα και τους άλλους.

Ας το παραδεχτούμε, οι κλήσεις σας είναι σημαντικές. Το επαναστατικό μικροφωνικό μας σύστημα είναι σχεδιασμένο για πραγματοποίηση και λήψη κλήσεων — ακόμη και στις όχι πιο ιδανικές συνθήκες. Έξι μικρόφωνα συνεργάζονται για να ακυρώνουν το θόρυβο γύρω σας, ώστε να ακούτε καλύτερα αυτόν που σας καλεί, ενώ τέσσερα μικρόφωνα λειτουργούν συνδυαστικά για να καταστείλουν τους ενοχλητικούς ήχους γύρω σας, ώστε αυτός που σας καλεί να σας ακούει καλύτερα. Κανένα άλλο ακουστικό σήμερα δεν μπορεί να προσφέρει τέτοια απόδοση.

 Touch control iconSIMPLE TOUCH CONTROLS

Μιλήστε, σύρετε ή πατήστε. 

Ευδιάκριτα χειριστήρια αφής κάνουν πολύ εύχρηστα τα ακουστικά Bose Headphones 700. Το δεξί ακουστικό διαθέτει αισθητήρες αφής, ώστε να μπορείτε να διαχειρίζεστε την ένταση, τις κλήσεις και τη μουσική χωρίς να κοιτάτε το τηλέφωνό σας. Τα κουμπιά ελέγχουν ακόμα την τροφοδοσία, τις προεπιλογές ακύρωσης θορύβου και τον προεπιλεγμένο φωνητικό βοηθό του τηλεφώνου σας, όπως το Siri ή το Google Assistant και την Alexa — για γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε μουσική, μηνύματα και πληροφορίες.*

*Οι υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανά περιοχή.

Headphones icon PREMIUM DESIGN & COMFORT

Μοντέρνα. Λεία. Εκλεπτυσμένα.

Η πολυτέλεια βρίσκεται στις λεπτομέρειες. Γι' αυτό επιλέγουμε υλικά με σχολαστική φροντίδα για τα ακουστικά Bose Headphones 700. Τα μαξιλαράκια των αυτιών είναι κατασκευασμένα από βελούδινο πρωτεϊνικό δέρμα για ακρόαση διαρκείας. Οι κάψες των ακουστικών μας έχουν κλίση 15 μοιρών για να ανταποκρίνονται στην ανατομία του ανθρώπινου κεφαλιού και των αυτιών. Και η ασφαλής ατσάλινη κεφαλή έχει σχεδιαστεί για να εφαρμόζει άνετα στο κεφάλι σας με την κάτω πλευρά να είναι από μαλακό αφρό καλυμμένο με σιλικόνη.

 Smartphone iconBose Music app

Με καθοδηγούμενη ρύθμιση από την εφαρμογή Bose Music app διευκολύνεται το ξεκίνημα και σας παρουσιάζονται όλα όσα έχουν να σας προσφέρουν τα ακουστικά Bose Headphones 700.

 Touch control iconSpotify Tap™ Playback

Η αναπαραγωγή του Spotify Tap κάνει γρήγορη κι εύκολη την πρόσβαση στο Spotify. Απλά χτυπήστε ελαφρά και κρατήστε πατημένο το δεξί ακουστικό για να επιστρέψετε σ ότι ακούγατε τελευταία. Στη συνέχεια, πατήστε και κρατήστε το ξανά για μια νέα λίστα αναπαραγωγής με βάση το ιστορικό ακρόασης. Ορίστε τη συντόμευση στο "Spotify" στην εφαρμογή Bose Music για να ενεργοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα.* *Οι υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανά περιοχή.

 Voice icon     Built-in voice control

 Ενσωματωμένος φωνητικός έλεγχος Θέλετε μια πρόγνωση καιρού, λίγες πληροφορίες ή θέλετε να προσθέσετε μια λίστα αγορών; Απλά πείτε τη λέξη αφύπνισης της Amazon Alexa ή πατήστε ένα κουμπί για πρόσβαση στο Βοηθό Google και ρωτήστε.* Ή αποκτήστε πρόσβαση στον προεπιλεγμένο φωνητικό βοηθό του τηλεφώνου σας, όπως το Siri.

*Οι υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανά περιοχή.

SimpleSync iconBose SimpleSync™

Βλέπετε τηλεόραση αλλά δεν θέλετε να ενοχλήσετε κανέναν; Η τεχνολογία Bose SimpleSync™ σας επιτρέπει να συνδυάσετε τα ακουστικά ακύρωσης θορύβου Bose 700 με ένα Bose Smart Soundbar για μια προσωπική εμπειρία ακρόασης τηλεόρασης με ανεξάρτητο έλεγχο έντασης.

Bluetooth iconRELIABLE BLUETOOTH CONNECTIVITY

 Ασύρματη ελευθερία για πολλές συσκευές

Η ασύρματη σύνδεση με τις συσκευές σας είναι απλή και αξιόπιστη. Τα ακουστικά Bose Headphones 700 έχουν εμβέλεια Bluetooth έως και 9m και μπορούν να συζευχτούν με δύο συσκευές ταυτόχρονα — που σημαίνει ότι μπορείτε να μεταβείτε γρήγορα από την ακρόαση μιας λίστας αναπαραγωγής στο τηλέφωνό σας στη λήψη μιας κλήσης για διάσκεψη στο φορητό υπολογιστή σας.

 Battery icon   UP TO 20 HOURS BATTERY LIFE

Ακούστε ακόμα περισσότερο

Τα ακουστικά Bose Headphones 700 αποδίδουν έως και 20 ώρες ασύρματης αναπαραγωγής με μία μόνο φόρτιση. Και μια γρήγορη φόρτιση 15 λεπτών θα σας δώσει έως και 2 ώρες χρήσης για ακόμη μεγαλύτερο χρόνο αναπαραγωγής.


Μπαταρία:

Διάρκεια Μπαταρίας:               Έως 20 ώρες
Χρόνος Φόρτισης Μπαταρίας:  Έως 2.5 ώρες
Γρήγορη 15-λεπτη φόρτιση:    Έως 3.5 ώρες
Μέθοδος φόρτισης μπαταρίας: USB-C

Bluetooth:

  • Bluetooth εμβέλεια: Έως10 m
  • Bluetooth version: 5.0

Είσοδοι:

  • USB-C στη πλευρά του ακουστικού
  • USB-A στη πλευρά της πηγής (αλλά ένα C-C καλώδιο θα ταίριαζε επίσης με μια πηγή C)
  • 2.5 mm καλώδιο ήχου για την πλευρά του ακουστικού και ένα standard 3.5 mm jack για την πλευρά της πηγής
Brand:
Bose
Noise Cancelling:
NAI
Xρώμα:
Silver
Βάρος:
0.250 kg
Τύπος Ακουστικού :
  • Over- Ear
  • Ακουστικά Bluetooth
  • Ακουστικά Με Μικρόφωνο
Ποσότητα :
Τεμάχιο
40,00

Xρώμα:

Black Luxe Silver
BrandBose XρώμαLuxe Silver Ποσότητα Τεμάχιο

Η συσκευασία περιλαμβάνει:

Ακουστικά Bose Noise Cancelling 700
Καλώδιο Ήχου
USB καλώδιο φόρτισης
Θήκη Μεταφοράς
Οδηγίες Σύντομης Εκκίνησης

Service
Τεχνική υποστήριξη από εξειδικευμένο προσωπικό
Ασφαλείς Συναλλαγές
Αντικαταβολή/Χρεωστική,Πιστωτική Κάρτα/Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό/Πληρωμή στο κατάστημα
Εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας
Εγγύηση γνησιότητας των προϊόντων ως επίσημος εισαγωγέας των εταιριών στην Ελλάδα.
Δόσεις
Έως 12 Άτοκες Δόσεις